Frøyas Vrede

Dette er en fantasy bok for ungdom og voksne hvor det også jobbes med tunge følelser som sorg og savn, samt at man lærer om vennskap, og hvordan gå videre i livet. Råe følelser blir knadd og kjent på, samtidig som at man sakte men sikkert jobber seg igjennom det.

Historien er godt etablert i det fantastiske, med vaskekte guder og magi. Men midt i det hele finner vi det realistiske, det historiske og det genuine. Det tunge forblir aldri tungt, da det magiske og fantastiske skildrer overganger som lar leseren puste ut og nyte boken videre.

Her har forfatter tatt i bruk Oslo vikingskipsenter, Midgard vikingsenter og Fredrikstad Bibliotek. Bøker av Kim Hjardar, samt noen direkte spørsmål direkte til ham for å forsikre kvalitet er også med. Her har forfatter gått i dybden til de grader det er mulig. Islandske lærere og poeter har satt sitt preg på det språklige og kommet med oversettelser og gode forslag. Samt geologer, lærere og historiske dokumenter.

 

 

Om boken:

 

Da faren til Magne plutselig dør, og sorgen tar knekken på moren, er det stillheten som gnager verst.

Et nedarvet familieklenodium og en lapp fra pappa setter eldgamle planer i sving. For at Magne skal unnslippe en verden på randen av krig, blir han fraktet tusen år tilbake i tid for å unnslippe den bitre gudinnen Frøya og hennes planer for herredømme.

På en høvdinggård i vikingtiden finner han trøst og styrke i to usannsynlige venner. Høvdingdatteren som fortsatt er ugift og som ingen forstår seg på, og gutten som ikke får dra på tokt og som har alt å bevise...

Da Odin selv kommer på besøk med dystre nyheter, er tiden inne for dem til å dra videre: gudesønnen, heksa og den utstøtte.

Men nå har Magne fra Fredrikstad et problem: hva skjer om man dør tusen år før man blir født?

Abonnementet ditt er satt på pause. Dette er en forhåndsvisning