Kjøpsvilkår

Personopplysninger

Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er Forlaget Gullhår. Med mindre du samtykker til noe annet, kan vi  i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Dine personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at vi skal få gjennomført avtalen med deg, eller i lovbestemte tilfelle. Alle personopplysninger blir håndtert automatisk, hvor inaktive brukere blir slettet i tillegg til avmeldte på et eventuelt nyhetsbrev. Du har også mulighet til å slette egen konto.

Frakt

Forlaget Gullhår har en avtale med ProTeria som leverandør av programvare for frakt og toll. Vi benytter oss av Bring, Norge og følger deres retningslinjer for frakt. Vi benytter oftest "pakke i postkasse". Alle varer blir sendt fortløpende. Leveringstid varierer utifra hvor i Norge det leveres til, da visse steder nå har gått over til post annenhver dag. Pakkene skal normalt leveres 2-5 dager fra de er sendt.

Garanti

Vi i Forlaget Gullhår garanterer at bøkene kjøpt av oss er av god kvalitet, og med opptrykk i godkjente trykkerier mht. norsk standard. Bøkene er igjennomgått korrektur og språkvask, med autoriserte omslag og godkjente bruk av bilder. 

 

Reklamasjon

Om du skulle motta boken og den er skadet under frakt, ta snarest kontakt på epost. Om det skulle være et problem med selve boken (f.eks sider som mangler, trykkfeil etc.) Ta kontakt så snart det blir oppdaget, innen 2 år fra kjøpsdato.

 

Betaling

Dersom du bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, reserverer vi kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

 

Alle bøker solgt til sluttkunde (via denne nettsiden) er ikke momspliktig. Prisen på produktene er endelig, uten noe tillegg.

 

eBøker leveres direkte (innen 10 minutter) etter kjøp ved at produkt(eBok) og/eller produktlink blir sendt direkte til  kundens epost for nedlastning. Sjekk alltid spamfilter. Om den ikke skulle dukke opp, ring 47155749, eller send mail til kundeservice@forlagetgullhar.no

Angrerett

Du må gi oss melding om bruk av angreretten innen 14 dager fra fristen begynner å løpe. I fristen inkluderes alle kalenderdager. Dersom fristen ender på en lørdag, helligdag eller høytidsdag forlenges fristen til nærmeste virkedag. Angrefristen begynner å løpe dagen etter mottatt vare. Om du ønsker å benytte deg av angreretten må varen være feilfri, uten skader, eller bøyd rygg som tilsvarer igjennomlest produkt.

 

Flere spørsmål?

Har du spørsmål vedrørende bestilling, frakt, pris, søkeverktøy eller lignende, kan du ta kontakt med oss på e-post. Adressen er kundeservice@forlagetgullhar.no. Alle henvendelser blir besvart fortløpende.

 

Juridisk ansvarlig: Liv Therese Dalin

Organisasjonsnummer: 916 829 817

Adresse: Myråsveien 2, 1661 Rolvsøy 

Abonnementet ditt er satt på pause. Dette er en forhåndsvisning