Vipps, frakt og rekkeviddeangst

Opprettet den under Tanker om litteratur

Mye har skjedd de siste ukene, og det er til store glede for alle som er innvolvert!

 

Salget av Frøyas Vrede har gått over all forventning, og befinner seg for tiden i bokhandlere spredd utover Norges lange, vakre land. Vi har fått til en herlig avtale med både Ark og Norli, samt flere uavhengige bokhandlere. Og når vi får høre at bøkene flyr utav hyllene, så blir vi såklart stolt!

 

Det aller nyeste er en avtale med Vipps, som gjør at du nå kan betale med mobilen direkte på siden. Så mye enklere, og spesielt rett før jul! Bring setter gofoten først, og vi har bestemt oss for å sponse frakten slik at flere kan handle på nettet uten å bli straffet med ekstra frakt.

 

Da det kom inn noen store bestillinger fra Oslo, bestemte vi oss også for å kjøre inn for å lufte oss litt (men uten å faktisk gå ut!) Vi brukte en elbil, og det var undertegnedes første tur i noe sånt, og panikken var i grunn ganske stor da det plutselig sto at nå måtte bilen lades. Det er en helt spesiell følelse, dette med rekkeviddeangst. Man får så utrolig mange følelser og tanker der man farer nedover E6 og ser et stort varselskilt i bilen som advarer om at nå er det snart tomt! Men, det gikk jo så bra - det finnes jo faktisk ladestasjoner overalt.

 

Bøkene ble levert på lager uten å treffe en sjel der, og jeg fikk sett nye bygninger og litt andre ting enn bare veggene hjemme. Det gjorde godt!

 

Håper alle har en fin tid før jul, og at vi holder oss trygge sammen - men på avstand.

 

-L.T. Lindberg


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din