Da er vi i gang!

Opprettet den under Frøyas Vrede, Ny utgivelse

Hei!

 

Så hyggelig at du har kommet hit. For en fantastisk reise det har vært, og så utrolig lærerikt og gøy.

De siste årene har jeg blogget litt av og på, hatt diverse nettsider og sosiale medier, men aldri en nettbutikk. Og jeg skal si deg, det var ikke bare-bare!

 

Jeg tror jeg aldri har gått igjennom så mange ting jeg ikke forstår i hele mitt liv. Heldigvis kommer man langt om man er ærlig og sier "Eh, ja, dette forstår jeg ikke". For da får man tilsendt flotte guider av datakyndige dansker, som jeg nå har lest opp og ned, og supporten deres er flott! Så i dag kan jeg litt mer enn ingenting. Jeg er stolt av nettsiden, men den er ikke HELT klar. Jeg kommer nok til å fortsette å pirke litt her og der.

 

Her på bloggen kommer jeg til å skrive om bokbransjen, forfatterlivet, om kommende utgivelser, events (som jul!) og konkurranser (Sa noen gavekort og gratis stæsj?) Jeg har trua på at dette blir bra!

 

Det er så utrolig mye på denne siden jeg er stolt over, som jeg aldri før har tenkt over når jeg har handlet online. Men, jeg skjønner nå hvor mye arbeid som ligger bak. Siden her er sikret med SSL, så du trenger ikke bekymre deg for at det er skumle saker her. Og når du betaler med kort, så er det gjort igjennom godkjente systemer (Selvfølgelig, ikke sant? Men for en prosess!)

 

Nå for tiden ligger Frøyas Vrede i pressen, hvor side etter side blir omhyggelig printet, presset og innbundet. Føles merkelig å ha den ute av mine hender og hos noen andre - men, perfeksjonist og kontroll-freak som jeg er, har jeg blitt forsikret igjen og igjen at dette går fint.

 

Jeg har fått flotte kontakter, venner og kunder allerede. Forhåndslisten begynner å bli ganske lang, så jeg er glad jeg kunne ta et større opplag enn først tiltenkt. Om du har lyst å skrive deg på listen, kan du bare sende meg en epost.

 

Nå er det slik at Frøyas Vrede kommer i salg 20. November fra nettsiden min (med mindre noe annet skjer!), og blir også da tilgjengelig i alle landets nettbokhandler. Den kommer også fortløpende til utvalgte bokhandlere rundtomkring i landet (Vi får se hvor mange det blir tilslutt!)

Om du vil ha den i din bokhandel, så trenger du bare gå dit og spørre om de kan bestille den inn for deg. Den ligger i systemene deres, og det burde gå rimelig raskt. Men, det går nok like raskt å bestille direkte her.

 

Runenes Hemmelighet: Frøyas Vrede, den første i serien kommer altså 20. November.

 

 

Frøyas Vrede

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din